Natúr kozmetikumok

Natúr kozmetikumok
5 (100%) 10 szavazat
natúr kozmetikumok
natúr kozmetikumok

Miért érdemes a natúr kozmetikumokat választanod?

Ugyanúgy, ahogy a szervezetünknek szüksége van változatos, egészséges, vitaminokban gazdag tápanyagforrásokra, a bőrünknek is számos hatóanyagra van szüksége, hogy sokáig egészségesen és fiatalosan tudjon maradni.

Sajnos, a mai világ nem arra van berendezkedve, hogy mindezt kizárólag természetes forrásokból biztosítsa számunkra. Sőt, a kozmetikumok többségében (95%-ában) olyan vegyi anyagok találhatók, amik mérgezők, rákkeltők, károsítják az immunrendszerünket, ráadásul némelyik fel is halmozódik a szervezetünkben.

Biztos vagyok benne, hogy a Te környezetedben is található néhány olyan ember, aki különféle bőrproblémákkal küzd – akár már hosszú évek óta. Lehet, hogy eljutottak egy bőrgyógyászhoz, és épp az ikszedik krém vagy gyógyszer kipróbálásán is túl vannak, már-már kísérleti nyúlnak érzik magukat, mégsem találják a megoldást.

Neked azonban nem kell, hogy pattanások, ekcémaszerű vagy pigmentfoltok borítsák a testedet. Ma már mindez elkerülhető! De csak akkor, hogyha tudatosan odafigyelsz arra, hogy hol és milyen készítményt vásárolsz.
Miért annyira hatásosak a natúr kozmetikumok?

A natúr kozmetikumok nem tartalmaznak színező- és illatanyagokat, sem alkoholt, így nem irritálják a bőrödet.

Néhányan megijednek, amikor észreveszik, hogy az általuk vásárolt natúr kozmetikum színe eltér a megszokottól. Ez egy teljesen természetes dolog, hiszen a növényi komponensek túlnyomó többsége színes.

Az pedig, hogy a natúr kozmetikumok többsége illatmentes elsősorban azért van, mert így a szem környéki érzékeny bőrre is nyugodt szívvel használható.
Nem kell, hogy fájdalmas legyen!

Biztosan Te is hallottál már különféle szépészeti beavatkozásokról, miközben a hideg futkosott a hátadon. Valóban meg kellene szenvedni a szépségért?

Nem, természetesen, ez ma már nem így van! A megfelelő natúr kozmetikumok megválasztásával Te is messziről elkerülheted a szépészeti műtéteket, a fájdalmas kezeléseket! Bőröd mégis fiatalos és egészséges maradhat!
Ha Te is tudatosan és hatékonyan szeretnéd ápolni a bőröd, ha számodra fontosabb egy kozmetikum összetevője, mint a színe vagy az illata, akkor számodra a natúr kozmetikumok használata a legjobb választás.