Mi a természetgyógyászat

Mi a természetgyógyászat
5 (100%) 5 szavazat

Mi a természetgyógyászat

A természetgyógyász egy egészségügyi szakember, aki alkalmazza a természetes gyógymódok. Ő spektrumát magában sokkal több, mint a böjt, a táplálkozás, a víz, és a testmozgás; ez magában foglalja a jóváhagyott természetes gyógyító gyakorlatokat, mint például a homeopátia, akupunktúra, és a Herbal Medicine, valamint a korszerű módszerek, mint a biorezonancia, Ozone-terápia, és a colon hidroterápia. Akkor, amikor a modern technológia, a környezetszennyezés, a rossz táplálkozás és a stressz jelentős szerepet játszanak a degradáció az egészségügyi, a Naturopath képes alkalmazni a természetes gyógymódok nagy jelentőséggel bír. Gyakran, a természetgyógyász a legvégső egy beteg hosszas keresés az egészségre. A személyre szabott ellátás minden betegnek, a természetgyógyász látja az emberiség, mint holisztikus egységét test, az elme és a lélek.

Természetgyógyászat
Természetgyógyászat

——————————————————————–
Segítségével egy sor alternatív diagnosztikai módszerek, egy természetgyógyász gyakran sikeresen pin-point a hajlam a szervezetben, beállta előtt az akut betegség, és a beteget speciális terápiák és a változások a betegek életmódját.

A természetgyógyász általában gyakorlatáról, a szabadúszó környezetben, a lehetőséget, hogy a munka a kórházakban, gyógyfürdők, a kutatás, az egészségügy, a közigazgatás, az irányítás a kiskereskedelmi ágazatban, illetve a médiában. Az egyik talál egy természetgyógyász, egy táplálkozási és családi tanácsadás, valamint a Beauty Clinic. Szakirány meddőség, bőrproblémák, sport, gyermek, vagy geriátria lehetséges. Az egyre inkább elfogadja a természetgyógyászat világszerte, és a nagyobb mozgás és a kommunikáció az Európai Unión belül gazdag választékát kínálja a lehetőségeket a jövőbeni szakmai és személyes fejlődés.

Természetgyógyászat eredete

Az alapelvek a természetgyógyászat kezdtek el használni a hippokratészi School of Medicine mintegy 400B.C. A görög filozófus Hippokratész hitt nézi az egész embert annak tekintetében, hogy megtalálják a betegség oka, és segítségével a természet törvényeit, hogy rábírja a gyógyítás. Ez volt az a eredeti irányzat, hogy Naturopátia veszi elveket.


A gyógyító ereje természet- természet veleszületett képessége, hogy meggyógyítsa
Felismerjék és kezeljék az oka – mindig van egy mögöttes ok, legyen az fizikai vagy érzelmi
Ne sem ártalmatlan egy természetgyógyász soha nem fog használni kezelések az esetlegesen egyéb feltételek
Kezeli az egész személyiség előkészítése során a kezelési tervet, minden szempontból az emberi létnek kell figyelembe venni,
A természetgyógyász, mint tanár a természetgyógyász felhatalmazza a beteget, hogy felelős a saját / saját egészsége tanítása révén öngondoskodás
A megelőzés jobb, mint a gyógyítás – a természetgyógyász is eltávolítja a mérgező anyagokat és a helyzeteket a páciens életstílusa, hogy megakadályozzák a kialakulását a betegség további


Steven Langley Steven Langley “Naturopátia munkafüzet” természetgyógyászat, vagy a természet Cure, alátámasztja az egyik alapelve – vis medicatrix Naturae – a természet gyógyító erejét. Ez akkor vált nyilvánvalóvá huszonöt évszázaddal ezelőtt, amikor Hippokratész azt mondta Health kifejezése harmonikus egyensúly a különböző komponensek az emberi természet, a környezet és életmódjához – a természet az orvos a betegség. Az ember a természet része, és a világegyetem, és egészségügyi ért el élő Ennek az elvnek megfelelően. Harmónia segítette a megfelelő táplálkozás, a víz kezelések, pihenés, napfény és böjtöléssel. Medicine, a vallás és a tudomány voltak szorosan összefügg, és az ember úgy tekintettek, mint egész – a fizikai, mentális, érzelmi és spirituális lény. Ugyanez a életerő, chi (qi) tette fel a világegyetem és természet folyt keresztül az ember és ez volt a zavar ebből a forrásból, ami miatt a betegség. Korai természetgyógyászok rájött, hogy ha lehetne visszaállítani az életerő, hogy a beteg, a test természetesen gyógyítani magát.


A test ebben a minőségében meggyógyítani magát, ha adott a megfelelő feltételek és a természetes gyógymódokkal együtt akupunktúra, homeopátia, gyógynövényként, és a legtöbb más holisztikus módozatait csatlakozik ehhez alapvető ismereteket a szervezet saját veleszületett intelligencia.


Modern hagyományos orvoslás mellett annak minden pozitív és hasznos tulajdonságok, nem fogadná ezt az ötletet wholism vagy a megelőzés fontosságát. Már az időszámításunk előtti második században, a Sárga Császár, a Classic of Internal Medicine, mondta az orvos, aki kezeli a betegséget után történt, egy középszerű doctor..a orvos, aki kezeli a betegséget, mielőtt ez megtörténik egy kiváló orvos . Sőt a kínai orvosok fizettek tartani a betegek egészséges, és vagy elutasítja, vagy nem fizetni, ha a beteg rosszul lett. Ez biztosítja az egészségügyi rendszer, nem egy rossz egészségügyi rendszer, mint tudjuk. Sajnos ez a megértés megváltozott egy új paradigma-várjon, amíg eltörik, és javítsuk ki. Ez nem az intelligens gyógyszer, és része egy természetgyógyász szerepe felhatalmazza a beteg, hogy felelősséget vállaljon saját egészségét. Ez nem mindig könnyű feladat közepette egy ellenséges környezetben a méreg- és vegyi anyagokat. A mai természetgyógyász arcok sok más kihívásokkal, mint az őseik. A legtöbben már él egy tengeri elektromágneses szennyezés, párosulva a rengeteg vegyi szennyező anyagok, amelyek teljesen idegenek voltak az ember 40 évvel ezelőtt. Add, hogy ez egy adag denaturált élelmiszerek gyorsított a technológia és van egy szédítő keveréke az egészségügyi problémák okoznak. Röviden a legtöbb ember túl sok van, amit nem kellett volna a testüket, és nem elég, amit kellett volna. A természetgyógyász a mai igények egy nagyon eklektikus megközelítést, hogy megfeleljen ezeknek a kihívásoknak, és irányítsák azok a betegek vissza ragyogó egészséggel. Míg nem tévesztette szem elől az alapvető fundamentumai naturecure, a mai természetgyógyász lehet foglalkoztatni egy sor olyan készségeket, mint például gyógynövények, homeopátia, manipuláció, virágesszenciák, akupunktúra vagy biokémiai kiegészítés növelni a munkát. Ezek lehetnek kiegyenlítéséhez szükséges sok suppressions hozott a nappaliban a modern időkben minden következményével együtt hangsúlyozza, hogy igyekeznek megfojtani az életerő a testünkben. – Steven Langley MSc, ND, DipHom, DBM, DipAc, OMD.

Mit jelent a kezelés?

Az első konzultációs egy természetgyógyász általában körülbelül egy óra. Ez idő alatt a természetgyógyász kérdéseket tesz fel a beteg állapota, kórtörténete, az étrend és az életmód, és bármilyen hagyományos kezelések, hogy lehet figyelembe. A tanácsadó természetgyógyász esetben használhat íriszdiagnosztika (keresi az írisz), vagy a nyelv és a köröm diagnózist, hogy egy jobb képet a teljes egészségügyi állapota az ügyfél. Ha szükséges, a patológia elvégzésében, mint a haj, széklet, vagy vérvizsgálat ajánlható. Miután az összes információ begyűjtése, kezelési tervet fogalmazott meg, mely az összes területen a személy életét, amely a test optimális lehetőséget, hogy meggyógyítsa magát. A kezelési terv tartalmazhat tanácsot étrend, életmód, a testmozgás, gyógynövény, homeopátiás kezelések, vagy más megfelelő válaszokat. A természetgyógyász is utalhat, hogy az ügyfél más szakemberek részeként integrált egészségügyi megközelítés.
.