Egészséges kávé

Egészséges kávé
4.3 (85%) 8 szavazat

Egészséges kávé – de mitől egészséges?

Egészséges kávé
Egészséges kávé

Egészséges kávé – Azt már tudjuk, hogy a kávé már önmagában is egészséges, de kevesen tudják, hogy létezik még egészségesebb kávé.

Persze sokan mondhatják, hogy ha már eleve egészséges, akkor hogyan lehet még egészségesebb?

Az egészséges kávé titka

Nézzük miből is áll az egészséges kávé? A képlet egészen egyszerű, az egészséges kávé 100% arabica kávéból, és a hozzáadott ganoderma gyógygomba kivonatból készül. Aki még nem ismerné a ganoderma gyógygombát, annak sem kell izgulnia, hisz ez is hamarosan kiderül.

Miért is jó nekünk az egészséges kávé?

H a már a kávénak úgyis számos pozitív hatása van?
Egészséges kávé
Egészséges kávé

Az egészséges kávéval nem csak a kávé jótékony hatásait, hanem a ganoderma gyógygomba kivont előnyeit is élvezhetjük egyszerre.

A kávé kitűnő íze mellett a ganoderma gyógygomba hatására a kávénk lúgosító kávévá válik, így azok is nyugodtan fogyaszthatják, akik gyomorsav vagy reflux problémáik miatt nem mertek eddig kávézni. E mellett számos jótékony hatása van még az egészséges kávénak, amiről a későbbiekben olvashatsz még.

Mi is ez a ganoderma?

Egészséges kávé
Egészséges kávé

A keleti gyógyászatban évezredek óta fontos és kiemelkedő szerepet betöltő gyógygomba a ganoderma. Ez az első úgynevezett „gyógyhatású készítmény”, mely javítja az állóképességet, fokozza a szervezet öngyógyító képességét, segít abban, hogy megőrizzük egészségünket és hosszú életet élhessünk. Mindezt úgy teszi, hosszú távon történő fogyasztás esetén sem okoz semmilyen mellékhatást. Korábban a ganoderma fogyasztása csak az uralkodók kiváltsága volt, ez szerencsére mára megváltozott. A ganoderma gyógygombáról illetve a ganoderma hatásairól részletesebben korábbi cikkeinkben olvashatsz.

M ég mielőtt tovább mennénk meg kell említenünk a céget is aki az első volt abban, hogy összeházasítsa a kávét és a ganodermát, és így megalkossa az igazán egészséges kávét-t.

A DXN az első ganoderma vállalat úgy gondolta, mivel az embereke sokszor elfelejtik a különféle táplálék kiegészítőket bevenni, de az emberek 82%-a kávézik. Így egy nagyon briliáns ötlettel házasította a kávét a ganodermával és megalkotta a ganoderma kávét. Így az emberek nem felejtik el bevenni a napi ganoderma adagjukat.

Mit tud a dxn ganoderma?

A DXN egészséges kávé-ban megtalálható ganoderma gyógygomba néhány jelentős hatását kiemelve (a teljesség igénye nélkül):

  • Ganoderma gyógygomba lúgosítja a szervezetet.
  • Csökkenti a koleszterin és a szabad zsírok mennyiségét.
  • Csökkenti a vércukorszintet, visszaállítja a hasnyálmirigy működést.
  • Fokozza a szervezet természetes öngyógyító képességét, valamint növeli az immunrendszer hatékonyságát.
  • Lassítja az időskori agyi funkció-csökkentését.
  • Megakadályozza az antigének által okozott allergia kialakulását (antigén: olyan anyag, amely a szervezetet az ellenanyag termelésére ösztönzi)
  • Hozzájárul a daganatos megbetegedések megelőzéséhez, és blokkolja a tumorsejtek anyagcseréjét.

A kérdés, hogy a Ganoderma gyógygomba minden betegség esetén hatásos lehet-e? Igen, mert képes az egészség karbantartására, illetve a betegség gyökerét ragadja meg ezáltal lehetővé teszi a felépülést. Egy fontos dolgot azért tudni kell, hogy a ganoderma az immunrendszerünket támogatja abban, hogy az adott betegségen felül tudjon kerülni.

A DXN egészséges kávé több mint egy kávé

Egészséges kávé
Egészséges kávé

A fentiek figyelembevételével azt hiszem teljes bizonyossággal kijelenthetjük, hogy a DXN kávé több mint egy egyszerű kávé. Hisz a kávé jótékony hatása mellett a ganoderma tartalma miatt jelentős egészségmegőrző illetve megelőző hatása van.

Persze ez nem gyógyszer, egyénenként másképp reagál a szervezet a napi adagokra. Ezért javaslom, hogy tegyen egy próbát és próbálja ki hosszabb távon a ganoderma jótékony hatását.

Javasoljuk 1-2 doboz egészséges kávé elfogyasztását, úgy hogy nem igyon mellette másfajta kávét. Így fogja a legjobban megérezni az egészséges kávé jótékony hatását.

A nyolcféle kávékülönlegesség között mindenki megtalálja a számára kedves kávé fajtát a tiszta fekete kávétól a 3 az 1-ben, vagy a krémkávén keresztül, a gingszenges Maca Vita Cafe-ig vagy a csokis Zhi Mocca-ig. A kávékülönlegességek iztől és típustól függően nádcukrot és kizárólag növényi tejport tartalmaznak. Én első körben mindenkinek a sima fekete kávét javaslom kipróbálásra.

További hasznos részleteket és érdekességeket a www.kaverafel.hu oldalunkon olvashat. Egészséges Kávéra Fel!